Informatie / Links / sponsoren

De Supportersvereniging Eindhoven

De Supportersvereniging Eindhoven is opgericht op 14 augustus 1933 en heeft als doel de spelers van voetbalvereniging Eindhoven door gepaste aanmoedigingen te stimuleren, om in thuis- en uitwedstrijden een zo gunstig mogelijk resultaat te behalen, het behartigen van de belangen van de supporters, het organiseren van activiteiten voor de supporters, het verbeteren van de relatie tussen de supporters onderling alsmede contacten opzetten en onderhouden met andere supportersverenigingen.

Leden

Als lid van de Supportersvereniging krijgt u korting op busreizen naar uitwedstrijden en kunt u meedoen aan activiteiten. Het lidmaatschap kost dit jaar opnieuw € 17,50 per persoon. Ieder tweede lid van het gezin (woonachtig op het zelfde adres) betaalt € 9.00. Ieder derde en opvolgend lid betaalt € 5,00.

Lid worden kan door u aan te melden via de contactpagina

Links FC Eindhoven